fbpx

Simpozionul de Misiune – Autosusținerea pe câmpul de misiune

Home / crst / Simpozionul de Misiune – Autosusținerea pe câmpul de misiune

Centrul Român de Studii Transculturale are deosebita plăcere de a vă invita la cea de-a X – a Ediţie a Simpozionului de Misiune, organizat anul acesta în perioada: 01 – 02 Noiembrie 2019, pe tema:

AUTOSUSȚINEREA PE CÂMPUL DE MISIUNE”

Vorbitorii principali invitaţi să susţină sesiunile simpozionului sunt:

Bob Ștefan – împreună cu Marilyn, soția sa, este implicat în misiune încă din 2005, având responsabilitatea de a iniția și supraveghea diferite afaceri ca autosusținere pentru misiune în Eurasia. Ca familie au organizat diferite seminarii despre cum trebuie pornită o afacere, au mentorat misionari care au avut astfel de proiecte și au asistat anumite afaceri aflate în derulare pe câmpul de misiune.

Gheorghe Rițișan – este Pastor și Președinte atât al Centrului Român de Studii Transculturale, cât și al Agenției Penticostale de Misiune Externă, iar ca Profesor predă la CRST Comunicare Transculturală și Bivocaționalism.

Alături de aceşti invitaţi, abordând aceeaşi temă, vor susţine referate studenţi ai Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti şi ai Centrului Român de Studii Transculturale din Constanţa.

 Evenimentul se va desfăşura astfel:

                            Vineri, 01 noiembrie, 2019, între orele: 15:00 – 19:00

                            Sâmbătă, 02 noiembrie, 2019, între orele: 09:00 – 13:00

La acest simpozion sunt invitați toți cei interesați de subiectul propus. Pentru o bună organizare, aşteptăm confirmarea dumneavoastră până la data de    25 octombrie 2019 la secretariatul CRST, prin e-mail: secretariat@crst-ct.ro sau la numerele de telefon: 0741-159.203, 0241-583.246. Vă aşteptăm cu plăcere!   

Director executiv,
ILEANA HRIȘCĂ

Decan academic,
LORIN DUCIUC