fbpx

Pregătirea Practică

Home / Pregătirea Practică

Participarea în practica săptămânală La CENTRUL ROMÂN DE STUDII TRANSCULTURALE se pune un mare accent peîmbinarea pregătirii teoretice cu cea practică. Atât în anul I cât şi în anul II studenţii se implică la sfârşitul săptămânii în proiectele de misiune printre musulmanii din Dobrogea, proiecte coordonate de bisericile locale.

Participarea în călătoria de misiune pe termen scurt

La sfârşitul anul I fiecare student participă într-o călătorie misionară de vară (10-14 zile) organizată de CRST în ţări precum Albania, Turcia sau Kosovo. Scopul principal al acestei călătorii este acela de a-l expune pe student la o altă cultură şi de a confirma sau infirma chemarea lui pentru slujire transculturală.

Participarea în practica de teren de 2 luni

Pe parcursul anului II, în colaborare cu Agenţia Penticostală de Misiune Externă (APME) şi cu alte organizaţii de misiune, studenţii sunt asistaţi şi îndrumaţi în procesul lor de orientare spre un câmp de misiune în care este nevoie de ei. Studenţii desfăşoară o practică misionară de 4-6 săptămâni în ţări în care CRST are parteneriate cu APME şi alte organizaţii de misiune.