Ileana Hrişcă

Este director executiv la Centrul Român de Studii Transculturale (CRST) din Constanța încă din noiembrie, 2007. Pasiunea ei este să vadă Împărăția lui Dumnezeu extinsă printre națiuni, pe măsură ce tinerii creștini își dedică viețile pentru a duce Evanghelia acolo unde încă nu a fost vestită.

Prin conducerea pe care o oferă la CRST, studenții beneficiază de un cadru ideal pentru formarea lor spirituală și misiologică, drept pentru care, an de an, noi absolvenți ai acestei școli devin misionari transculturali.

Florin Duciuc

 

Florin Duciuc, din august 2017 are privilegiul de a fi parte din echipa CRST, având funcția principală de decan academic. De asemenea, este coordonatorul proiectelor de practică asistând studenții în slujirea de la final de săptămână și în călătoriilor de misiune. Provine din Suceava, este căsătorit cu Ana și împreună au fost binecuvântați cu nouă copii: cinci băieți și patru fete. În același timp, slujește ca prezbiter în Biserica Sfânta Treime, Agigea.

Ana-Mihaela Olar

Ana-Mihaela Olar este căsătorită cu Cornel Olar și ocupă funcția de secretar & casier. A urmat cursurile școlii de misiune în promoția 2012-2014 și slujește în cadrul CRST din anul 2013.

Cornel Olar

Cornel Olar este originar din Cluj-Napoca și a absolvit școala de misiune în promoția 2005-2007. Din anul 2013 s-a mutat cu familia în Dobrogea, iar în acest context și-a dorit să contribuie la dezvoltarea școlii și a devenit administratorul campusului CRST. În același timp conduce lucrarea bisericii Betesda, Techirghiol.

Aura Rusu

Aura Rusu, bucătăreasa școlii, consideră că darul ei de la Domnul Isus este acela de a găti. Își dorește să slujească în acest domeniu cu dragoste și pasiune. Aura a absolvit cursurile CRST în anul 2014.