Ileana Hrişcă

Este director executiv la Centrul Român de Studii Transculturale (CRST) din Constanța încă din noiembrie 2007. Pasiunea ei este să vadă Împărăția lui Dumnezeu extinsă printre națiuni, pe măsură ce tinerii creștini își dedică viețile pentru a duce Evanghelia acolo unde încă nu a fost vestită.

Prin conducerea pe care o oferă la CRST, studenții beneficiază de un cadru ideal pentru formarea lor spirituală și misiologică, drept pentru care, an de an, noi absolvenți ai acestei școli devin misionari transculturali.

Florin Duciuc

 

Florin Duciuc, din august 2017 are privilegiul de a fi parte din echipa CRST, având funcția principală de decan academic. De asemenea, este coordonatorul proiectelor de practică asistând studenții în slujirea de la final de săptămână și în călătoriilor de misiune. Provine din Suceava, este căsătorit cu Ana și împreună au fost binecuvântați cu nouă copii: cinci băieți și patru fete. În același timp, slujește ca prezbiter în Biserica Sfânta Treime, Agigea.

Ana-Mihaela Olar
Ana-Mihaela Olar este căsătorită cu Cornel Olar și ocupă funcția de secretar & casier. A urmat cursurile școlii de misiune în promoția 2012-2014 și slujește în cadrul CRST din anul 2013.
Cornel Olar
Cornel Olar este originar din Cluj-Napoca și a absolvit școala de misiune în promoția 2005-2007. Din anul 2013 s-a mutat cu familia în Dobrogea, iar în acest context și-a dorit să contribuie la dezvoltarea școlii și a devenit administratorul campusului CRST. În același timp conduce lucrarea bisericii Betesda, Techirghiol.
Betuel Adomnicăi
Betuel Adomnicăi este originar din Cătămărăști-Deal, jud. Botoșani și este absolvent al CRST din promoția 2009-2011. După absolvire a slujit ca misionar APME, împreună cu familia, în Macedonia de Nord time de 7 ani și 2 ani în Niger, Africa. Din septembrie 2021 slujește la CRST ca și coordonator de promovare al școlii și mentor al studenților.
Bianca Adomnicăi
Bianca Adomnicăi este originară din Marghita, jud. Bihor și este absolventă al CRST din promoția 2009-2011. Este căsătorită cu Betuel și împreună cu cei doi copii cu care i-a binecuvântat Domnul, au slujit ca misionari APME time de 9 ani. Din septembrie 2021 slujește la CRST ca și coordonator media al școlii și mentor al studenților.
Felicia Bularda
Felicia Bularda este din Agigea, Constanșa și este mamă a 8 copii. Unul dintre copii, o tânără absolventă a CRST, slujește ca și misionar APME într-o țară din Africa de Nord.  Din septembrie 2021 slujește cu sârguință la CRST ca și bucătăreasă.