Ionuț Vlad

Home / Ionuț Vlad

Ionuț Vlad

Director Executiv

Ionuț este căsătorit cu Cristina și împreună au 3 fiice: Caty, Rebeca și Ilinca.
A absolvit Facultatea de Marină Militară din Academia Navală „Mircea cel Bătrân” în anul 2008, iar în anul 2011 a absolvit Facultatea de Navigație și Transport Naval a Universității Maritime din Constanța. În prezent el are certificare și experiență pe funcția de Comandant pentru nave maritime.
Împreună cu familia au slujit timp de 7 ani pe vaporul Logos Hope alături de alți 400 de volutnari ai OM Ships, ducând cunoștință, ajutor și speranță oamenilor din întreaga lume prin literatură, proiecte de ajutor umanitar și prin împărtășirea credinței lor cu locuitorii din națiunile care i-au găzduit. În prezent Ionuț încă se implică în slujirea de pe vapor, pe termen scurt.
Înainte de a se ambarca pe Logos Hope, Ionuț a fost ofițer activ în Marina Militară, ocupând diferite funcții pe navele de luptă și în centre de operații din Forțele Navale Române.

În prezent Ionuț este directorul executiv al Centrului Român de Studii Transculturale și parte a Consiliului Director al APME, ca urmare a deciziei de integrare a CRST în cadrul APME. Ionuț locuiește în Constanța împreună cu familia și slujesc în Biserica Betel.

Profile details