Ghiță Rițișan

Licenţiat în teologie la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti.

Este președintele fondator al Centrului Roman de Studii Transculturale din Constanta.

Este fondator și președinte al Agenției Penticostale de Misiune Externă.

A fost pastorul fondator al Bisericii Creștine Penticostale ”Farul” din Constanta.

A călătorit în mai multe țări în scopuri misionare, printre care Turcia, Albania, India, Kenia, Filipine, Cameron, Afganistan, etc.

Este căsătorit cu Irina și are două fete: Irisa și Lea.

Ileana Hrişcă

Este director executiv la Centrul Român de Studii Transculturale (CRST) din Constanța încă din noiembrie, 2007. Pasiunea ei este să vadă Împărăția lui Dumnezeu extinsă printre națiuni, pe măsură ce tinerii creștini își dedică viețile pentru a duce Evanghelia acolo unde încă nu a fost vestită.

Prin conducerea pe care o oferă la CRST, studenții beneficiază de un cadru ideal pentru formarea lor spirituală și misiologică, drept pentru care, an de an, noi absolvenți ai acestei școli devin misionari transculturali.

Daniel Hădărean
Allan Lind
Rick Cunningham

Este fondator și secretar pentru relații externe a Agenției Penticostale de Misiune Externă.

Este vicepreședintele Centrului Roman de Studii Transculturale din Constanta.

Este un misionar de cariera, care si-a investit o mare parte din viata misiunii in Europa.

In ultimii zece ani a lucrat in Romania, predand la scoli crestine cursuri teologice si de misiune, mobilizand biserici pentru marea trimitere si facilitand implicarea bisericilor romane in misiunea mondiala.

Rick este director adjunct al AGWM Romania.

Daniel Bujeniţă

Daniel este parte din bordul de conducere al Centrului Român de Studii Transculturale din Constanţa și Director de dezvoltare al Agenţiei Penticostale de Misiune Externă;
Este implicat în slujirea pastorală a bisericii creştine penticostale „Vestea Bună” din Cluj Napoca; Este căsătorit cu Daniela și împreună au o fetiță, Adela.

Daniel este licențiat în teologie la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti și are două masterate unul în Psihologie iar altul în Cultură şi Civilizaţie Ebraică la Universitatea din Bucureşti.
Este co-fondator al organizațiilor: MTU România și Edictum Dei din Cluj-Napoca.

Daniel Bote
Flaviu Coman