Ileana-Ina Kopjar

Ileana-Ina Kopjar

Membru

Cunoscută și ca Ina, a fost director executiv la Centrul Român de Studii Transculturale (CRST) timp de 15 ani. Din august 2022 este coordonator al echipei din Africa a misionarilor APME.

Ina a crescut într-o familie numeroasă, unde a primit o educație creștină de mic copil. Mai târziu și-a primit creșterea spirituală și a slujit în cadrul bisericii penticostale „Maranata” din Murfatlar, Constanța. În 30 aprilie s-a căsătorit cu Christian Kopjar, slujitor într-o țară din Vestul Africii, iar în momentul actual slujesc ca și familie în conducerea bazei de misiune TPM din Liberia. 

Pasiunea Inei este să vadă Împărăția lui Dumnezeu extinsă printre națiuni, pe măsură ce tinerii creștini sunt echipați pentru misiune și aleg să își dedice viețile pentru a duce Evanghelia acolo unde încă nu a fost vestită.

Prin conducerea pe care a oferit-o la CRST, studenții beneficiază de un cadru sănătos pentru formarea lor spirituală, teologică și misiologică, drept pentru care, an de an, noi absolvenți ai acestei școli devin misionari transculturali.

Profile details