fbpx

Campus CRST

Home / Campus CRST

Scopul existenței campusului

Campusul CRST este pus la dispoziţia comunităţii academice pentru desfăşurarea procesului de învăţământ şi cercetare, pentru asigurarea condiţiilor de existenţă şi de studiu şi pentru desfăşurarea de activităţi culturale şi sportive. Spaţiul CRST este inviolabil. Amplasat într-o zonă liniştită, acesta oferă studenţilor condiţii de studiu într-o atmosferă relaxantă şi confortabilă.

CRST cere stundeţilor să aibă o atitudine responsabilă faţă de bunurile folosite în comun. Asta începe cu grija faţă de echipamentul şi mobilierul din campus, resursele de apă şi curent electric, încălzire şi apă caldă până la practici evlavioase faţă de mediul înconjurător şi faţă de legile statului. CRST solicită un respect onorabil faţă de trupul fizic al fiecărui student, incluzând găsirea unui echilibru protrivit între studiu, alimentaţie, somn, exercițiu fizic, relaxare şi slujire.

Facilități

Campusul CRST din Constanţa – Agigea oferă condiţii excelente de pregătire pentru un număr de 35-40 de studenţi. Campusul dispune de săli de clasă modern amenajate, bibliotecă dotată corespunzător, sală de lectură, sală media, dormitoare cu 2-4 paturi, sală de mese, bucătărie, spaţiu de recreere.