În ziua de 15 iunie, studenții din promoția 2017 – 2019 au îmbrăcat roba de absolvire și au celebrat încheierea celor doi ani de studii la școala de misiune.
Festivitatea de absolvire a avut loc în cadrul Bisericii Penticostale „Râul Vieții” din Constanța unde, pe lângă echipa CRST și studenții anul I, au participat mulți oameni care au contribuit la formarea acestor tineri ca lucrători pentru Marele Seceriș, precum: lideri din proiectele de practică, pastori din bisericile din care proveni absolvenții, părinți și alți membri din familiile absolvenților, precum și unii dintre profesorii care le-au predat cursuri.
Intrarea absolvenților în Biserică a fost pe fondul cântării „M-am hotărât să-L urmez pe Isus/Și înapoi eu nu voi da!” Pastorul Mircea Fratuțescu a deschis ceremonia printr-un cuvânt de bun venit în cadrul bisericii pe care o păstorește, apoi directorul școlii a adresat un cuvânt de apreciere oaspeților care și-au făcut timp să participe la festivitate, amintind nominal invitații fiecărui absolvent. Un privilegiu deosebit l-am avut ca timpul de laudă și închinare să fie condus de către echipa Bisericii Penticostale „Maranata” din Murfatlar, biserică în care Damaris A., una dintre absolvente, a slujit în practica de weekend.
În prima parte a festivității, au fost aduse scurte alocuțiuni din partea a trei frați. Fratele Dănuț Tintean, pastor în biserica Filadelfia din Călan, Hunedoara a vorbit din perspectiva unui pastor care din biserica pe care o păstorește a recomandat deja pentru studii la CRST șase tineri, dintre care doi în această promoție. Fratele Teofil Babuția, pastorul bisericii „Tabor” din Sâmbeteni, Arad a vorbit din perspectiva unui părinte care a ales să-și binecuvânteze fiica în chemarea pe care aceasta a primit-o la misiune transculturală. Fratele Beni Micle, pastorul Centrului Creștin „Agape” din Năvodari a adresat un cuvânt din perspectiva unui slujitor a cărui lucrare a fost binecuvântată prin aportul a trei absolvenți.
Prin retrospectiva făcută asupra promoției 2017 -2019, directorul școlii a concluzionat că această promoție poate fi numită „promoția Kairos” pentru că mai toți absolvenții au simțit chemarea la misiunea în urma unui curs Kairos. 
Au urmat scurte mărturii din partea a doi absolvenți: Sara L. și Ionuț S., iar Teona B. a ținut discursul principal, în calitate de reprezentant de an. Absolvenții au înălțat pe Domnul printr-o cântare de grup și printr-o cântare intonată de Emanuela Ș, iar colegii de anul I l-au delegat pe Elisei M. să binecuvânteze pe absolvenți cu încurajări biblice și practice.
Mesajul principal a fost susținut de către fratele Flaviu Coman, care, în rolul de profesor, a predat acestei promoții cursul „Ucenicia ca Mode de Viață!” Mesajul a fost inspirat din Isaia 52:6-9, subliniind adevărul din versetul 7: Ce frumoase sunt pe munţi picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte pacea, picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte mântuirea, picioarele celui ce zice Sionului: „Dumnezeul tău împărăţeşte!” Fratele Flaviu a argumentat că picioarele frumoase au de-a face cu „Marea Trimitere. Dacă nu vom merge noi la oamenii fără Hristos, aceștia vor arde! Mesajul nu are picioare, dar mesagerul devine mesajul care aduce mântuirea, domnia lui Dumnezeu și fericirea.”
Absolvenții au făcut un angajament privind implicarea lor în facerea de ucenici și ulterior au fost invitați în jurul absolvenților toți slujitorii ordinați și împreună au înlălțat o rugăciune pentru ca absolvenții să își împlinească chemarea.
La încheiere, decanul academic a oferit absolvenților diplomele onorifice, iar bordul CRST, reprezentat prin vicepreședintele Rick Cunningham, directorul Ina Hrișcă și pastorul Flaviu Coman, a felicitat absolvenții. 
Mulțumirile noastre se îndreaptă spre Dumnezeu care a vegheat asupra acestor tineri și a facilitat pregătirea unei noi generații de lucrători pentru secerișul Său. Mulțumim tuturor care ați contribuit în diverse feluri la succesul acestei promoții. Dumnezeu să vă binecuvânteze!