fbpx

Costuri de instruire

Home / Costuri de instruire

Costuri de instruire

Costurile de instruire pentru un an de zile sunt de 3.000 (trei mii) Euro. În această sumă sunt cuprinse costurile de instruire, cazare în campusul școlii și servirea micului dejun și a prânzului la cantina școlii.

Aceste costuri se pot achita conform următorului plan: studenții din anul I pot achita în trei tranșe, 40% până în luna decembrie inclusiv, 30% până în luna martie inclusiv, 30% până în luna iunie inclusiv. Studenții din anul II pot achita în două tranșe, 50% până în luna decembrie inclusiv, 50% până în luna iunie inclusiv.

Studenții care vor achita costurile cu o lună înainte de data scadentă a fiecărei tranșe vor beneficia de o reducere de 10%, iar cei care depășesc termenul scadent vor avea o penalizare de 10%.

Burse

Centrul Român de Studii Transculturale (CRST) asistă studenții, care au nevoie de sprijin financiar, în vederea acoperirii sumei de 1,000 EUR, prin conectarea acestora cu parteneri ai școlii sau din mediul creștin din care provin studenții.

În baza unui angajament de acreditare cu Agenția Penticostală de Misiune Externă, studentul poate beneficia de o bursă de 1.000 (o mie) de Euro. În baza acestui angajament, studentul se angajează ca spre finalul anului II de studii să se acrediteze ca misionar transcultural, iar asistat de APME să se pregătească să plece pe câmpul de misiune la scurt timp după absolvire (maxim 2 ani).