ALAN JOHNSONÎn perioada 19-23 octombrie 2015, în cadrul Centrului Român de Studii Transculturale din Agigea – Constanța, Dr. Alan R. Johnson va preda cursul: INTRODUCERE ÎN BUDISM: modalități de evanghelizare a budiștilor

Cei interesați să afle care este credința budiștilor, și modul în care budiștii pot fi câștigați pentru Împărăția lui Dumnezeu, sunt invitați să participe la acest curs.

Profesorul, Dr. Alan R. Johnson, este misionar în Tailanda din anul 1986, slujind prin organizația Assemblies of God. Studiile pe care le are, precum și experiența pe care a dobândit-o în urma anilor de slujire printre budiști, îl califică a fi unul dintre cei mai buni vorbitori la nivel mondial pe acest subiect. Alan Johnson este căsătorit cu Lynette și au împreună două fiice și cinci nepoți.

Pentru că avem privilegiul de a-l avea pentru prima dată ca și profesor la CRST, pe această cale vrem să oferim posibilitatea de instruire în acest domeniu și altor credincioși.

Înscrierile pentru curs se pot face prin e-mail, la adresa secretariat@crst-ct.ro până la data de 12 octombrie 2015. Costul pentru acest curs este de 150 lei/persoană. Pentru detalii, puteți suna la 0741-159.203 sau 0241-583.246.