Persecution

Centrul Român de Studii Transculturale din Agigea, Constanţa are deosebita plăcere de a vă invită la Ediţia a VII-a a Simpozionului de Misiune, organizat anul acesta pe tema: Persecuția împotriva creștinilor: argumente biblice și tendințe contemporane

Efectele persecuției asupra înaintării sau frânării Marii Trimiteri

Abordând aspecte teoretice, dar și realitatea practică din perspectiva persecuției, vor ține prelegeri următorii invitați: dr. Alan R. Johnson (misionar în Tailanda, directorul Institutului pentru Studii Budiste, și consilier pe teme misiologice în cadrul organizației Assemblies of God World Missions), fratele George Găvruș (directorul unui program medical în Afganistan) și pastorul Vasilică Croitor (președintele Comunității Regionale Penticostale Constanța dar și membru în bordul de conducere al Agenției Penticostale de Misiune Externă).

Evenimentul se va desfăşura astfel:

Vineri, 23 octombrie 2015, între orele 15:00 – 19:00

Sâmbătă, 24 octombrie 2015, între orele 09:00 – 13:30

Alături de acești invitați, abordând aceeași temă, studenți de la Institutul Teologic Penticostal din București, Colegiul Biblic Est-European din Oradea și Centrul Român de Studii Transculturale din Constanța, vor susține referate cu nuanțe diferite pe tema amintită mai sus.

La simpozion sunt invitați tineri&lideri creștini, care sunt interesați de misiune transculturală, dar în mod special doresc să aprofundeze subiectul legat de persecuția creștinilor. Pentru o bună organizare aşteptăm confirmarea participării dumneavoastră până la data de 19 octombrie 2015 la secretariat, prin e-mail: secretariat@crst-ct.ro sau prin telefon: 0741-159.203, 0241-583.246.

Ne așteptăm ca pe parcursul simpozionului Dumnezeu să atingă inimile noastre într-un mod unic!